preloader

Frequently Asked Questions

FAQ

Contact opnemen

Contact opnemen met SPAZIO kan via de pagina Contact, via onze Social Media kanalen of telefonisch.

Waarom American Italian?

Het is een aangepaste stijl, geïnspireerd door de lange geschiedenis Italianen die emigreerde naar de VS. Zij waren afkomstig uit alle regio’s van Italië, van Sicilië tot Trentino en van Puglia tot Piemonte. Zich vestigend in verschillende steden, zoals Philladelphia, New York, Chicago en Boston, brachten zij hun uitgesproken eeuwenoude tradities mee. Er ontstonden nieuwe favoriete gerechten en menukaarten werden een totaalbeleving van al deze regio’s en tradities.

Het is ook een excuus “to bend the rules a little”

Reserveren

Spontaan bij ons binnenwandelen mag altijd, maar voor grotere gezelschappen is het fijn als we weten dat jullie komen. Reserveren kan via Formitable onderaan de pagina. Of telefonisch op 010 268 81 65.

Ingrediënten en producten

In de keuken van SPAZIO ligt de focus op pure, eerlijk en seizoenvriendelijke ingrediënten. Er wordt bewust en verantwoord rekening gehouden met de herkomst en duurzaamheid van de producten. De klassieke Italiaanse gerechten en bereidingen vinden hun weg in onze kaart en worden speels afgewisseld met verbasteringen en inspiraties van de Amerikaanse cultuur.

Privéruimte huren bij SPAZIO

Op zoek naar een privé ruimte voor een verjaardag, bruiloft, babyshower, workshop of vergadering? Bij SPAZIO zijn er verschillende ruimtes te huur voor elke gelegenheid. Of je nu een simpele, snelle zakenlunch wilt tussen de bedrijvigheid door of een over the top feest met alles erop en eraan, wij regelen het! The Sky is the Limit en we denken graag mee om jouw evenement extra speciaal te maken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Vergaderen bij SPAZIO

SPAZIO biedt meerdere ruimtes aan die zeer geschikt zijn om in te vergaderen. Deze ruimtes zijn volledig afgesloten van de rest van het restaurant, zodat er in alle rust overlegd kan worden. Er hangen grote tv’s om draadloos presentaties op te geven en we kunnen drankjes en eten naar wens verzorgen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bereikbaarheid

SPAZIO is te vinden aan de Malpensabaan 3, direct naast de landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport. Voor de ingang is een groot parkeerterrein waar gratis kan worden geparkeerd. SPAZIO ligt vlak naast de wijk Park Zestienhoven en langs de A13, van waar wij snel bereikbaar zijn.

Kom je met het openbaar vervoer? Bus #33 stopt bij halte Lutonbaan op 7 minuten lopen van SPAZIO of neem de Metro E-lijn naar metrohalte Meijersplein/ Airport op 25 minuten lopen.
Natuurlijk kun je ook naar ons toe komen per vliegtuig, boek dan een vliegticket met bestemming Rotterdam en loop vanaf de landingsbaan direct ons restaurant binnen 🙂

Kindvriendelijkheid

Bij SPAZIO wordt er natuurlijk ook gedacht aan de Bambini’s! Er is een ruime speelhoek ingericht in het restaurant waar kinderen hun gang kunnen gaan. Ook is er buiten een veilige speeltuin waar zij kunnen spelen met uitzicht op de landingsbaan. Om hun buikjes te vullen bieden we alle verse pasta’s en pizza’s ook in Piccolo formaat aan.

Werken bij Spazio

SPAZIO is altijd op zoek naar nieuwe toppers om ons team te versterken. Ben jij onze nieuwe chef in de dop, bartender of ontvang jij gasten met de grootste glimlach? Kijk op de Vacatures pagina wie wij zoeken en hopelijk zien we je snel shinen op de SPAZIO vloer!

Puur en Gezellig, Samen

‘No Space like SPAZIO’

Reserveren